Home Nieuws In Eindhoven bankzitter maar in Mexico aanvoerder: Mexico wint met aanvoerder Gutiérrez

In Eindhoven bankzitter maar in Mexico aanvoerder: Mexico wint met aanvoerder Gutiérrez

1176
1

Érick Gutiérrez pendelt al even heen en weer tussen de bank van het Philips Stadion en de basis maar in Mexico is Érick Gutiérrez inmiddels de aanvoerder van dienst.

Érick Gutiérrez is bij PSV weer verworden tot bankzitter en mag geregeld invallen maar een baisplaats lijkt er opnieuw niet in te zitten voor de middenvelder, die in Mexico vooral als aanvallende middenvelder wordt gezien. In Eindhoven is Érick Gutiérrez meer een verdedigende middenvelder, mits hij speelt.

Zoals gezegd is Érick Gutiérrez inmiddels de nieuwe aanvoerder van het nationale team van Mexico. Gutiérrez won vrijdagnacht in en tegen Suriname. Het werd 0-2 maar de krachtsverschillen waren veel groter te noemen dan de score deed vermoeden.

Érick Gutiérrez vliegt al jaren op en neer tussen Europa en Mexico om interlands te spelen voor zijn land. Gutiérrez speelde tegen Suriname inmiddels zijn 35ste interland. Het duel werd gespeeld in het kader van de Nations League-campagne in de wereldzone waarin Mexico en Suriname actief zijn. Dot betreft de zogenaamde CONCACAF zone van de wereldvoetbalbond FIFA.


Vorig artikelPSV fans wijzen naar ‘vertrokken’ Ajax scout Veldmate: ‘Van der Zee en Veldmate, direct halen’
Volgend artikelStevige berichtgeving: Toon Gerbrands en PSV NIET in goed overleg uit elkaar gegaan

1 REACTIE

  1. Guti zou iedere wedstrijd in de basis moeten beginnen.
    Hij wordt zwaar onderkent. Nistelrooy is nog geen toptrainer, dat blijkt maar weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in