Home Nieuws In de wereld van losgeslagen transfersommen komt Denzel Dumfries in beeld bij...

In de wereld van losgeslagen transfersommen komt Denzel Dumfries in beeld bij United

91
0

Dat de Engelse boulevardkrant The Sun niet altijd even betrouwbaar is, is algemeen bekend. Het weerhoudt de krant er niet van allerlei spelers aan allerlei clubs te koppelen.

Zo blijkt ook Denzel Dumfries inmiddels op de internationale kaart te staan. The Sun meldt dat Manchester United is in de zoektocht naar een nieuwe rechtsback uitgekomen zou zijn bij Denzel Dumfries. The Sun koppelt Dumfries aan een onwaarschijnlijke transfersom van 28 miljoen euro. Transfersommen in met name het Engelse voetbal schieten met name de laatste jaren dwars door het plafond heen en hier lijkt voorlopig geen einde aan te komen.


Het Britse medium stelt dat Dumfries zou passen in het beeld dat manager Ole Gunnar Solskjaer voor ogen heeft voor zijn defensie. De Noorse manager wil graag jonge spelers die in opkomst zijn aan zijn selectie toevoegen. Dumfries is 23 jaar, heeft net zijn eerste volledige seizoen bij PSV achter de rug én groeide uit tot een vaste waarde in het Nederlands elftal.

Manchester United werd eerder in verband gebracht met reserve Thomas Meunier van Paris Saint-Germain en Aaron Wan-Bissaka van Crystal Palace. The Sun denkt dat de sterke en krachtige Dumfries een beter en daarnaast goedkoper alternatief is dan Wan-Bissaka en Meunier, aldus het medium.

 


Facebook Comments