Home Nieuws In Brainport regio Eindhoven gaat PSV in Corona tijd voor stadion met...

In Brainport regio Eindhoven gaat PSV in Corona tijd voor stadion met supporters

1142
0

Niets is onmogelijk. Daar staat de Brainport regio Eindhoven voor.

In dat kader PSV zoekt PSV naar mogelijkheden om alsnog fans toe te laten bij thuiswedstrijden in het Philips Stadion, zo laat commercieel directeur Frans Janssen in gesprek met PSV TV weten.

PSV wil het anders doen in Corona tijd en wil daartoe toch mogelijkheden benutten om fans in het Philips Stadion op een verantwoorde manier toe te laten.

“Voetbal zonder publiek bestaat niet”, zegt Janssen bij PSV TV. “Daarmee bedoel ik niet dat we iedereen binnen gaan laten, tegen elke richtlijn in. Maar als ze niet bij ons in het stadion zitten en de horeca is gewoon open, dan zitten ze ergens anders in de stad. Ik twijfel dan wat beter is.”

In de Brainport regio is meer mogelijk dan men denkt. PSV probeert de situatie om te draaien en stelt dat er meer zicht op het gedrag van de fans is, als ze in het stadion zitten en onderzoekt momenteel al de effectieve mogelijkheden om het Philips Stadion ‘coronaproof’ te maken.

“We hebben natuurlijk heel veel high-tech partners. Samen met de TU Eindhoven zijn we al aan het denken. Kunnen wij op een hele moderne manier ervoor zorgen dat het coronaproof wordt? Want wij denken dat dit beter te managen is dan wanneer er meer dan 35 duizend mensen de wedstrijden in dorpen, op pleinen en in cafés gaan bekijken”. aldus Frans Janssen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here