Home Nieuws In beeld | Noa Lang nadert volledige fitheid en is mogelijk inzetbaar...

In beeld | Noa Lang nadert volledige fitheid en is mogelijk inzetbaar in Sevilla en Rotterdam

934
0

Noa Lang trainde maandagochtend weer mee met de groep mee richting FC Twente – PSV.

Die uitwedstrijd staat voor aanstaande zaterdagavond op de agenda maar komt mogelijk net te vroeg. De weer topfit wordende Lang speelde op 8 oktober voor het laatst mee. Op Het Kasteel tegen Sparta werd Lang toen al na 35 minuten gewisseld. Zijn terugkeer in de selectie van Peter Bosz is aanstaande maar de wedstrijd in Enschede komt mogelijk net te vroeg.

In Sevilla is een rentree van Lang goed mogelijk en mocht de wedstrijd in Zuid-Spanje niet haalbaar zijn, zou Feyenoord – PSV een mooie gelegenheid zijn voor de rentree van de belangrijke aanvaller.

Marco Timmer, PSV-watcher van Voetbal International, zag Lang maandagmorgen weer met de groep meetrainen. Voor PSV TV aanleiding om de aanstaande terugkeer van Noa Lang goed in beeld te brengen in onderstaande video.

Video onder de foto


Vorig artikelRonald Koeman vindt poule met nummers 51 én 58 op FIFA-ranglijst écht een zware poule: ‘Virgil is Gakpo voorbij’
Volgend artikelDit vervelende Oranje roept om de sympathie van Jerdy Schouten: ‘Valt niet mee van dit onsympathieke Oranje te houden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in