Home Nieuws ‘Ik zou Roger Schmidt niet zomaar afschrijven’

‘Ik zou Roger Schmidt niet zomaar afschrijven’

4203
0

Er is veel kritiek op Roger Schmidt nu PSV niet de de dans om de landstitel weet te leiden.

Toch is links en rechts ook een positief geluid te horen. Diverse analisten geraken steeds meer overtuigd van Schmidt en zijn aanpak omdat het voetbal goed en spectaculair te noemen is.


Analist Aad de Mos denkt dat PSV een periode van bloei tegemoet gaat als het de lijn van Schmidt weet door te trekken. Die mening is ook Björn van der Doelen toebedeeld.

Björn van der Doelen is namelijk lovend over Schmidt en zijn werkwijze: “Wat was dat een prachtige balletje van Götze, he? Ik kan daar echt van genieten, maar ook hoe Malen het afmaakt. Ik had natuurlijk liever gezien dat PSV had gewonnen, maar het was echt een wedstrijd. Voor de neutrale kijkers is dat natuurlijk genieten. Voor de competitie is het natuurlijk ook leuk dat er nog ergens spanning ligt”, zegt van der Doelen.

Het team van Schmidt laat nog geregeld twee gezichten zien en dat moet eruit, vindt ook van der Doelen.

“PSV heeft sowieso wel een aantal keer laten zien wat er in zit. Er is heel veel kritiek, maar soms zie je ook wel hoe Schmidt het team kan laten voetballen. De ploeg laat alleen zien dat er ook nog genoeg te leren valt. Ik zou Schmidt niet zomaar afschrijven”, besluit hij in de Skiete Willy Podcast.