Home Nieuws ‘Ik zie nog voldoende uitdaging bij PSV’

‘Ik zie nog voldoende uitdaging bij PSV’

34
0

Jeroen Zoet is nog altijd speler van PSV. De nog maar 26-jarige doelman hoopt op een buitenlands avontuur, maar hoeft niet koste wat kost weg.

“Ik zie nog voldoende uitdagingen bij PSV”, zegt Zoet in het Eindhovens Dagblad. “Voor de zomer heb ik al aangegeven dat een nieuwe stap in deze zomer in mijn plannen kan passen. Dat doe ik niet zomaar. Het moet een club zijn waar mijn gevoel honderd procent goed bij is en waar alles voor mij klopt.”

Zoet stelt veel aan PSV te danken te hebben. “Eindhoven is de plek waar een heel groot deel van mijn leven zich heeft afgespeeld en ik zal voor altijd een band houden met de stad. Aan de andere kant kan ik makkelijker dan anderen een stap naar het buitenland maken omdat ik nog geen gezin heb en thuis geen verantwoording hoef af te leggen.”

Op dit moment speelt er niets concreets, waardoor Zoet zich volledig op PSV richt. Hij wil zich meer laten gelden. “Ik hoef geen aanvoerder te zijn om die rol op te pakken. Leidinggeven is een van mijn belangrijkste doelen voor het komende seizoen en daarnaast wil ik dat we nog minder tegendoelpunten krijgen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here