Home Nieuws ‘Ik zie hem niet bij PSV spelen”

‘Ik zie hem niet bij PSV spelen”

21
0

Voetbalanalist van Foxsports Kenneth Perez vindt dat Hakim Ziyech beter past bij Ajax dan bij PSV.

“Ik zie hem niet bij PSV spelen om eerlijk te zijn. Ik denk dat Ziyech eerder bij Ajax zou passen dan bij PSV”, vertelt Perez bij FOX Sports. “PSV speelt namelijk toch op een iets andere manier dan dat Ajax doet. En ik ben van mening dat Ajax enorm gebaat is bij een speler van het kaliber Ziyech. Op het huidige middenveld van Ajax is er momenteel te weinig creativiteit aanwezig, juist hetgeen wat Ziyech wel aan de ploeg toe kan voegen. Qua loopacties vind ik Davy Klaassen nog wel creatief, maar daar blijft het wel bij. Ajax kan Ziyech goed gebruiken, hij zou van een enorm toegevoegde waarde kunnen zijn. Hoe lekker is het namelijk als je iemand hebt die een man kan uitspelen, scorend vermogen heeft, een goede vrije trap kan nemen en een steekpass kan geven? Dat wordt bij Ajax nu erg gemist”, besluit Perez.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here