Home Nieuws ‘Ik wil een bepalende speler van PSV worden’

‘Ik wil een bepalende speler van PSV worden’

14
0

Bart Ramselaar heeft duidelijke doelen voor ogen. De Amersfoorter wil snel een bepalende speler worden. In gesprek met de PSV supporter blikt hij terug op zijn transfer naar Eindhoven.

“Ik denk dat ik me hier goed verder kan ontwikkelen. Het trainingsniveau ligt hier bijvoorbeeld veel hoger dan bij FC Utrecht. Daarnaast speel je bij PSV altijd om de prijzen. Natuurlijk hadden we met FC Utrecht afgelopen seizoen ook de beker kunnen winnen, maar een kampioenschap is iets dat je écht altijd bijblijft. En natuurlijk speelde voetballen in de Champions League een rol. Wat ik nu al heb meegemaakt vergeet ik nooit meer.”

Een overstap naar PSV had bij Ramselaar de voorkeur boven een overstap naar bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord. “Ik denk dat de manier van spelen van PSV het beste bij mij als lopende middenvelder past. Hier liggen veel mogelijkheden voor een type als ik. Voor mij was het eigenlijk snel duidelijk. Het was dan ook heel mooi dat PSV interesse toonde”, zegt het talent.

De Amersfoorter heeft ook al duidelijke doelen voor zichzelf gesteld. “Ik wil het team zo snel mogelijk helpen. Ik denk dat ik er klaar voor ben. Hopelijk kom ik veel aan spelen toe en kan ik mijn bijdrage leveren aan het winnen van prijzen. Ik wil een bepalende speler van PSV worden”, aldus de ambitieuze Ramselaar.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here