Home Nieuws ‘Ik weet zeker dat PSV dit niet zomaar naar buiten brengt’

‘Ik weet zeker dat PSV dit niet zomaar naar buiten brengt’

14
0

Harry Timmermans van de Supportersvereniging van PSV heeft gezegd dat PSV de handelswijze van Marc Overmars als een compliment kan beschouwen.

‘Een klein zinnetje van Marcel Brands in een interview bij FC Afkicken gaf een buitengewoon interessant inkijkje in hoe de voetbalwereld soms in elkaar zit. Spelers van wie bekend is dat ze in ver gevorderde onderhandelingen zitten met PSV, die op het sluiten van de markt nog een telefoontje krijgen of ze toch niet naar Ajax willen komen.

Natuurlijk moet je niet naïef zijn, in elke branche waar de belangen groot zijn en waar veel geld om gaat, zijn sommige mensen bereid tot handelingen die ze niet vanuit de opvoeding hebben meegekregen. Dus ook in de voetballerij. Maar dit zakt toch ethisch wel door de ondergrens.

Je kunt het ook positief bekijken in die zin dat de handelswijze van Marc Overmars een compliment is. Dat ze maar wat graag onze aanvoerder willen hebben. En dat ze veel vertrouwen hebben in door ons gescoute (jeugd)spelers. Dat spelers als De Jong en Ramselaar bewust kiezen voor PSV en niet voor de concurrent is ook positief.

In de media zal nog wel even verder gesproken worden over het thema, zeker nu Overmars in de vlek aan het wrijven is met zijn ontkenningen. Ik ben er niet bij geweest maar ik weet zeker dat PSV dit niet zomaar naar buiten brengt’.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here