Home Nieuws ‘Ik vraag me af of Van Gaal moet blijven roepen dat hij...

‘Ik vraag me af of Van Gaal moet blijven roepen dat hij wereldkampioen kan worden’

607
0

Is het vertrouwen in Louis van Gaal tanende? De bondcoach ligt nog niet onder vuur maar Oranje lijkt te balanceren op een dun koord.

De persconferentie van het Nederlands Elftal voor de wedstrijd tegen Qatar liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Van Gaal zal wat wijzigingen aanbrengen maar grote veranderingen lijken niet op komst te zijn wat de basisformatie aangaat.

Verslaggever Kalum van Oudheusden was ter plaatse om aan het horen wat bondscoach Louis van Gaal en middenvelder Frenkie de Jong te zeggen hadden. ‘Ik vraag me af of Van Gaal moet blijven roepen dat hij wereldkampioen kan worden’, klinkt het in onderstaande video.


Vorig artikelDe wedstrijd tegen Qatar lijkt de eerste wedstrijd voor Simons in het Oranje shirt te worden
Volgend artikelCody Gakpo in topvorm: ‘Het doel is wereldkampioen worden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in