Home Nieuws ‘Ik vond het echt moeilijk afscheid te nemen’

‘Ik vond het echt moeilijk afscheid te nemen’

16
0

In het kielzog van Jeffrey Bruma en zijn gevolg, is VI vorige week via Schiphol en Hannover meegereisd naar de ontvangst en keuring van de verdediger in Wolfsburg. VI maakte een mooie reportage over de transfer van de trotse en opgetogen Jeffrey Bruma. Het weekblad bespeurde geen enkele twijfel, totdat PSV weer ter sprake kwam.

PSV heeft ten tijde van de overgang gevraagd of Bruma de PSV fans nog even wil bedanken. Voor de eerste keer in twee dagen zien we iets wat lijkt op twijfel, schrijft VI. Het filmpje van twee minuten zal nooit worden uitgezonden, weet VI. Overigens heeft Bruma via zijn Twitter account de PSV fans later wel degelijk kort toegesproken. Bruma heeft het opnemen van het filmpje wel halverwege afgekapt omdat over PSV praten niet eenvoudig bleek, volgens VI.
‘Weggaan was nog niet eerder zo moeilijk. Bij PSV heb ik het goed gehad. De twee landstitels en de Champions League spreken voor zich. Maar er was meer. Ik vond het echt moeilijk afscheid te nemen. Vergelijk het eens met Hamburg. Daar ging ik weg na een mindere periode. Ik speelde niet. Dan is het na de laatste wedstrijd: Doei en tot ziens. Maar weggaan in een goede periode doet pijn. Het zijn vrienden geworden, familie. Het is dat ik ambitieus ben, een sportman, anders had ik zo tien jaar bij PSV kunnen blijven. Die club is zo goed voor me geweest.’Facebook Comments