Home Nieuws ‘Ik voel me zeker nog van waarde voor PSV’

‘Ik voel me zeker nog van waarde voor PSV’

55
0

Luuk de Jong zit niet in de beste fase van zijn carrière maar is niettemin gebrand op succes en persoonlijk succes..

‘Ik voel me zeker nog van waarde voor PSV”, vertelt De Jong aan de NOS. “Iedereen heeft gezien hoe het vorig seizoen is gegaan, maar het gaat nu wel lekker. Daar ben ik wel blij mee. Of ze me al de koning van de assist noemen? Ik had nog veel meer assists kunnen geven. Het draait voor een spits natuurlijk om de goals, maar die komen vanzelf wel weer.”

PSV heeft overlegt prima cijfers en acht van de negen Eredivisie-wedstrijden gewonnen, maar krijgt soms kritiek vanwege het vertoonde spel. “Als topploeg heb je altijd wel te maken met kritiek. Er wordt altijd het maximale van je verwacht, dat weet ik onderhand wel. Een paar weken geleden verliezen we van Heerenveen en worden we gelijk afgeschreven. Dat kan altijd wel. Alle topploegen in Europa verliezen weleens een wedstijd.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here