Home Nieuws ‘Ik voel me goed bij PSV’

‘Ik voel me goed bij PSV’

22
0

“Het is een fijne avond geweest en we boeken met ons team een belangrijke overwinning”, zegt de Oekraïner na afloop van PSV – ADO tegen het Eindhovens Dagblad. “Passes om iemand weg te sturen zijn wel een beetje mijn handelsmerk. Moeilijk? Welnee. Het is belangrijk dat we genoeg in beweging zijn”,

Zinchenko, die dit seizoen gehuurd wordt van Manchester City, voelt zich als een vis in het water bij PSV. “Ik voel me goed hier, Ik kan op meerdere posities spelen en heb geen voorkeur voor het middenveld of de aanval. Ik moet nog werken aan de taal. Toch gaat het verder prima hier in mijn eentje in het buitenland”, aldus de Oekraïner.


Vorig artikelLuuk de Jong mijdt de media
Volgend artikelWillems nog onzeker voor Roda JC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in