Home Nieuws ‘Ik vind mezelf niet minder dan Luuk de Jong’

‘Ik vind mezelf niet minder dan Luuk de Jong’

34
0

De zo ongeveer meest irritante voetballer van Nederland heeft een opvallende uitspraak over zijn eigen kwaliteiten gedaan. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, noemde Michiel Kramer zondag een spits uit een ander segment dan Luuk de Jong en Bas Dost maar zelf is Kramer het daar niet helemaal mee eens.
Het lijkt erop dat er binnen Feyenoord ook niemand is die de irritante spits tot de orde roept. Kramer en consorten, dus ook zijn club Feyenoord, pleiten in Zeist voor vrijspraak van de aanvaller na zijn duidelijke charge tegen de FC Groningen verdediger in de onderlinge wedstrijd van vorige week zondag. Kramer maakte een belangrijke treffer in de bekerfinale maar had eigenlijk niet eens mogen spelen.
Kramer zegt in gesprek met FOX Sports dat hij zichzelf niet minder vindt dan Luuk de Jong en Bas Dost, die vaak worden opgeroepen voor Oranje. “Ik vind mezelf zeker gelijkwaardig”, zegt Kramer. “Ik denk zelfs dat ik in sommige dingen beter ben. Volgens mij ben ik iets sneller dan die twee. Volgens mij kan ik redelijk goed een balletje binnenkoppen en heb ik een goed schot.”

Kramer krijgt wel het verwijt dat hij te weinig arbeid levert, maar benadrukt maar weer eens dat hij op zijn eigen manier voetbalt: “Indien de wedstrijd verwacht dat ik meer moet lopen of aanspeelbaar ben, dan doe ik dat. Dat heb ik de laatste weken laten zien. Vraagt de wedstrijd erom dat ik wacht op een kans, dan doe ik dat. Iedereen mag zijn commentaar leveren.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here