Home Nieuws ‘Ik reken op de beste spits van de Eredivisie, PSV wordt kampioen’

‘Ik reken op de beste spits van de Eredivisie, PSV wordt kampioen’

8098
0

In de jaarlijkse voorspellingen over de nieuwe kampioen van de Eredivisie zet Emile Schelvis van Ziggo Sport zijn geld op PSV.

Schelvis denkt dat PSV de meeste kwaliteiten bezit en de grootste talenten onder contract heeft staan.

Tegenover Voetbal International zegt Schelvis. ‘Er komen nog meer mutaties bij Ajax en dan is er ineens heel weinig meer over van het topteam van twee jaar geleden. PSV kon vorig jaar niet verdedigen, dus trekt het nu met energierijk voetbal van Roger Schmidt ten aanval. Ik reken op de volledige terugkeer van de beste spits van de Eredivisie, Donyell Malen, met Mohamed Ihattaren als aan- en vormgever’, is Schelvis van mening.

Valentijn Driessen en Arno Vermeulen van respectievelijk de Telegraaf en de NOS zijn echter een andere mening toebedeeld. redelijk kritisch op Feyenoord en PSV. ‘PSV heeft voornamelijk met een trainer versterkt, maar zelfs Roger Schmidt is afhankelijk van zijn materiaal. Ik ga ervan uit dat PSV nog een goede middenvelder haalt en zie ze dan als twee eindigen’, aldus Driessen over de kansen van PSV.

Arno Vermeulen denkt dat PSV in een overgangsjaar terechtkomt. ‘Veel talent, ook een paar zwak bezette posities. Aantrekkelijk voetbal, maar te veel puntenverlies in de eerste maanden’, aldus Arno Vermeulen over de titelkansen van PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here