Home Nieuws ‘Ik moet me op 4 juli bij Chelsea melden’

‘Ik moet me op 4 juli bij Chelsea melden’

18
0

Marco van Ginkel wil graag bij PSV blijven, maar is afhankelijk van manager Antonio Conte die met Italie nog actief is op het EK. Vooralsnog moet van Ginkel in Londen verschijnen.

Van Ginkel laat aan Voetbal International weten dat zijn toekomstbeeld nog niet helder is. “Ik weet nog niet waar ik komend seizoen speel. Ik moet me op 4 juli met de andere on-loan spelers melden bij Chelsea. Verder is er nog niet veel duidelijk”, vertelt hij. De middenvelder heeft nog een verbintenis tot medio 2018 en werd in de voorbije jaren verhuurd aan AC Milan, Stoke City en dus het afgelopen halfjaar aan PSV. Een langer verblijf in Eindhoven is wat Van Ginkel betreft niet uitgesloten. “PSV is zeker een optie.” Marcel Brands wil van Ginkel graag voor PSV behouden. “Marco heeft een goed seizoen gedraaid en past bij onze club. Ik heb contact gehouden met zijn zaakwaarnemer en afspraken gemaakt. Als Marco bij terugkeer van vakantie aangeeft open te staan voor een langer verblijf bij PSV, dan gaan we daar zeker werk van maken. In dat geval hebben we zeker een goed verhaal richting Chelsea.”Facebook Comments