Home Nieuws ‘Ik maakte me zorgen’

‘Ik maakte me zorgen’

12
0

Er zouden al genoeg trainers geweest zijn die de kansen missende Narsingh hadden gepasseerd maar Philip Cocu blijft vertrouwen houden in de snelle buitenspeler. 

PSV en Narsingh zijn eigenlijk op elkaar uitgekeken maar van serieuze buitenlandse interesse is geen moment sprake geweest. Narsingh gaat dus door met het soms frustreren van de fans. Narsingh scoort maar maar het zijn zelden belangrijke goals, Narsingh scoort ook moeizaam onder druk maar toch was de aanvaller weer belangrijk op Woudestein. “Ik ben blij met deze goals. Tegen Feyenoord kreeg ik ook kansen, maar die gingen er niet in. Dan voel je je niet lekker. Ik maakte me zorgen, maar de trainer hield er vertrouwen in dat ik weer zou gaan scoren”, zei Narsingh na de 1-3 tegen Omroep Brabant.

Het is nog altijd onduidelijk of Narsingh zijn contract bij PSV gaat verlengen. Doet hij dat niet, dan zal hij nog in de winterstop verkocht moeten worden. Of en wanneer hij zijn contract gaat verlengen? “Daar houdt mijn zaakwaarnemer zich mee bezig. Hij zegt dat ik me moet focussen op het voetbal. Ik heb aan Marcel Brands aangegeven dat ik gelukkig bij PSV ben. PSV is altijd goed voor me geweest. Ook in mindere perioden. Dus ik sta er zeker open voor.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here