Home Nieuws ‘Ik kan niet tevreden zijn met mijn huidige rol bij PSV’

‘Ik kan niet tevreden zijn met mijn huidige rol bij PSV’

25
0

Donyell Malen is hard op weg naar een basisplaats maar blijft tegelijkertijd kritisch.

‘Ik kan niet tevreden zijn met mijn huidige rol bij PSV’, zegt Malen over zijn rol als invaller. Malen viel dit seizoen al elf keer in de Eredivisie in en was wisselend succesvol.


“We doen het goed als team. Daar hoor ik ook bij. Ik draag op mijn manier mijn steentje bij en daar ben ik blij om”, zegt Malen – zaterdag één keer trefzeker tegen De Graafschap – in gesprek met De Telegraaf

“Natuurlijk is het een andere rol dan ik verlang, want geen enkele speler wil wisselspeler zijn. Ik kan dus niet tevreden zijn. Dat kan nooit als je wissel bent, maar ik denk dat we het als team gewoon heel goed doen.”

Na een wedstrijd waarin een reservespeler nog minuten meepakt worden er nog wat oefeningen afgewerkt. De medische staf van PSV heeft dit seizoen bepaald dat bankzitters en invallers ná een wedstrijd nog een korte, stevige sessie moeten afwerken. Zo krijgen deze spelers tóch nog wat lichaamsbeweging voor een vrije dag. “Op zich is het wel goed”, stelt Malen. “Anders wordt de achterstand op de jongens die wel spelen nog groter. Maar het is wel een mentaal dingetje. Het is niet leuk om te doen, maar het is wat het is.”


Facebook Comments