Home Nieuws “Ik kan in Nederland ook niet mooier en beter werken dan bij...

“Ik kan in Nederland ook niet mooier en beter werken dan bij PSV”

13
0

PSV is voornemens Marcel Brands binnen boord te houden en hem een contractverlenging aan te bieden, zei Toon Gerbrands op de nieuwjaarsreceptie ten overstaan van genodigden, fans en sponsoren.

“Mijn contract loopt nog tot 2017, dus daar gaan we binnenkort wel een keer over praten. Ik heb het echt geweldig naar mijn zin, maar er zijn nog geen gesprekken geweest, dus het is nu nog niet echt een issue. Het is leuk dat Toon aangeeft dat de club graag verder met me wil, dat is een blijk van waardering.
Ik kan in Nederland ook niet mooier en beter werken dan bij PSV, denk ik. En met Toon en Phillip Cocu heb ik een goed band. Qua werk, maar ook daarbuiten. Maar ik ben er nog niet zo mee bezig. Het heeft voor mij ook geen prioriteit, ik ben vaak eerder met anderen bezig. Dat vind ik belangrijker. Toon zit nog niet zo lang bij PSV, terwijl Phillip nu tweeënhalf jaar coach is hier. Na dit seizoen zit ik er zes jaar. Ik heb niet zoiets van: dan moet je weg. Maar van ons drieën zit ik er natuurlijk wel het langst. Dat is iets waar je wel over na moet denken.
Als je met elkaar verder wil, moet iedereen blij zijn en een goed gevoel hebben. Maar misschien gaan we binnenkort wel eens een hapje met elkaar doen”, zei Brands als reactie op de woorden van Gerbrands.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here