Home Nieuws ‘Ik hoop dat dit mijn laatste seizoen is bij PSV’

‘Ik hoop dat dit mijn laatste seizoen is bij PSV’

36
0

Santiago Arias is erg duidelijk over zijn toekomst. De rechtsback wil hoe dan ook weg bij PSV.

Arias stelt dat een langer verblijf in Eindhoven niet past in zijn plannen, zegt hij in gesprek met de NOS.

Hij is inmiddels net kersvers vader van zoontje Thiago. “De nachten zijn nog wat moeilijk. Soms slaapt onze zoon drie uur, soms vier uur. Dus de eerste week was zwaar”, vertelt Arias. “Alle kranten schreven over zijn geboorte.”

“Nu hij hier is geboren, is hij toch een beetje Nederlands. Het leven is hier mooi voor mij en mijn familie.” Maar zijn voorkeur gaat uit naar een volgende stap. In de zomer stond de gewenste club nog niet op de stoep. “Er waren wel wat mogelijkheden hoor. Maar na een gesprek met de trainer en de directie heb ik besloten te blijven. Het beste voor mij was om hier veel te spelen.”

Over zijn 5e seizoen zegt hij: “Ik hoop dat dit mijn laatste seizoen is bij PSV. We moeten afwachten wat er gebeurt”, zegt de WK ganger.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here