Home Nieuws ‘Ik heb zeker nog een goed gevoel bij PSV, maar ik had...

‘Ik heb zeker nog een goed gevoel bij PSV, maar ik had me zeker een beter debuut voorgesteld’

1609
0

Nieuwkomer Anwar El Ghazi kon in Enschede niets uitrichten voor zijn nieuwe werkgever.

Na afloop baalde hij in gesprek met ESPN over zijn debuut voor PSV. El Ghazi lijkt nog wat wedstrijdritme te missen en leed een paar keer onnodig balverlies. Er zijn slechts drie punten verloren en er is nog geen man overboord maar FC Twente – PSV mag en moet meer dan een belangrijke les zijn.

“Ik heb zeker nog een goed gevoel bij PSV, maar ik had me zeker een beter debuut voorgesteld”, aldus El Ghazi. “Ik zat zelf totaal niet lekker in de wedstrijd. We gaven het in de eerste helft ook echt weg en hebben twee goals weggegeven. We knokten ons daarna terug in de wedstrijd, maar al met al was het gewoon niet goed vandaag.”

De aanvaller kreeg de vraag hoe het voor PSV mis kon gaan. “We waren niet agressief genoeg. We gaven niet honderd procent”, zo gaf hij aan. “We zetten niet als collectief druk en gingen er niet als collectief voor.”

El Ghazi was vooral zeer kritisch over zijn eigen spel. “Het was gewoon niet goed genoeg”, zei hij daarover. “Ik wist dat ik nog te weinig wedstrijdritme heb, maar ondanks dat had ik wel wat willen doen vandaag. Dat is alleen niet gelukt. Er zijn alleen nog zo veel wedstrijden die komen. We kunnen zeker niet denken dat het nu al klaar is.”


Vorig artikelMet het hoofd naar beneden ging teleurgestelde Cody Gakpo geforceerd op zoek naar gelijkmaker
Volgend artikelVan Nistelrooij baalt van instelling: ‘Het was zeer onder de maat, dit is heel kwalijk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in