Home Nieuws “Ik heb mezelf echt verbaasd”

“Ik heb mezelf echt verbaasd”

15
0

Davy Pröpper heeft het lopende seizoen een duidelijke hoofdrol gespeeld in het elftal van Philip Cocu.

“Ik heb mezelf echt verbaasd. Na twee seizoenen bij Vitesse was ik rijp voor de volgende stap en dit is voor mij de perfecte stap geweest. Ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik kwam met ervaring binnen, was geen negentien of twintig. Dat scheelt”, zegt Pröpper in De Telegraaf. “Door veel grote wedstrijden te spelen heb ik veel winst geboekt in mijn spel. Je moet in dat soort wedstrijden sneller handelen en ik merk dat daardoor mijn handelingssnelheid is verbeterd.”

Pröpper is tevreden over het niveau dat hij dit seizoen haalde. “Het gaat lekker, al kan het zeker nog beter. Er zijn altijd wedstrijden dat het wat minder gaat, zoals thuis tegen Ajax. Toen haalde ik niet mijn eigen niveau. Dat zijn de momenten waarop ik nog moeten groeien. Ik ben tevreden dat ik op bijna tien goals zit. Ergens hoop je een keer op een seizoen dat je er rond de vijftien maakt, maar voor mijn type speler is tien goals een goed aantal. Als we niet met de schaal staan, zal iedereen ermee zitten en heeft niemand het gevoel dat we een goed seizoen hebben gedraaid. Ook omdat we het team hebben om kampioen te worden. Ik denk nog steeds dat we kampioen worden. We gaan ervoor.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here