Home Nieuws ‘Ik heb het erg naar mijn zin bij PSV’

‘Ik heb het erg naar mijn zin bij PSV’

37
0

Deze week kreeg Hirving Lozano bezoek van een televisieploeg van ESPN. Het interview, dat bijna een uur duurde, werd live uitgezonden op de Mexicaanse en Amerikaanse televisie en vanuit Eetcafe de Verlenging uitgezonden. Zijn transfer naar PSV noemt hij ‘een schot in de roos’.

Lozano is hot en wordt in zijn thuisland bewierookt. Maar liefst 8 miljoen Mexicanen zagen het interview live op de Mexicaanse televisie. Als het over zijn grootste voorbeeld gaat, noemt Lozano geen topvoetballers als Cristiano Ronaldo of Lionel Messi, maar zijn vrouw, met wie hij ruim zes jaar samen is en over wie hij vol bewondering spreekt. “Zij heeft van jongs af aan veel moeten doorstaan. We hebben veel moeilijke en ook mooie dingen meegemaakt samen.”

De Mexicaan gaat nooit op stap of de kroeg in en zijn vrije tijd besteedt hij liever aan zijn gezin. Volgens zijn schoonvader, deze weken bij Lozano op bezoek en tevens aandachtig toeschouwer tijdens het interview, helpt de stabiele thuissituatie hem beter te presteren op het veld.

“Dat ik met zo’n grote speler wordt vergeleken, is mooi. Ik hoop dat ik ook zo’n carrière voor de boeg heb. Ik heb het hier naar mijn zin. Hopelijk kan ik nog lang blijven”, zegt hij. Bovendien vindt hij dat hij bij PSV nog veel kan verbeteren. “Mijn linkerbeen is bijvoorbeeld te zwak en mijn kopballen ondermaats. Bepaalde technieken heb ik nog niet onder de knie.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here