Home Nieuws ‘Ik heb gesproken met Inter en Wolfsburg’

‘Ik heb gesproken met Inter en Wolfsburg’

15
0

Jeffrey Bruma heeft al met een delegatie van Internazionale en Wolfsburg om de tafel gezeten om een transfer te bespreken, zegt hij woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Het gesprek met Inter ging over hoe ze mij zien komend seizoen in hun elftal. Hoe hun trainer Roberto Mancini me ziet. Omgekeerd heb ik mijn vragen gesteld. Je hoort elkaar een beetje uit”. Inter mist momenteel de middelen om Bruma van PSV over te nemen.

“De Engelse competitie is heel mooi, daar ben ik natuurlijk al eerder geweest. Maar door mijn HSV-periode heb ik ook een goed beeld van de Bundesliga. Alle top-4 competities vind ik op voorhand mooi. Ik zou Stefan de Vrij nog willen vragen hoe hij Italië beleeft. Jammer dat hij er nog niet is bij Oranje.En zolang ik twijfel maak ik ook geen keuze, daar is deze fase van mijn carrière te belangrijk voor. Er is gewoon veel af te wegen. Blijven bij PSV kan altijd. En is zeker geen straf. Dan zou ik blijven voor de Champions League. Puur om me op dat podium door te ontwikkelen, want de Eredivisie heb ik nu twee keer gewonnen. Als ik ga, zullen ze het bij de club begrijpen. Maar echt, het ligt volledig open.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here