Home Nieuws “Ik heb geen excuses aangeboden voor dat weglopen”

“Ik heb geen excuses aangeboden voor dat weglopen”

16
0

De enigszins ‘vreemde eend in de bijt’ Remco Pasveer, heeft openlijk uitgesproken geen toekomst meer te zien in een langer verblijf bij PSV. De Twentenaar wil eerste keeper worden. Pasveer doet nog een andere opmerkelijke uitspraak.

“Mooie pot, maar mijn ambities liggen hoger”, vertelt Pasveer in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt en nu ook niet. Ik train hard en probeer alles te doen om er te staan, maar de trainer kiest op dit moment voor Jeroen. Dat is een situatie waar ik het als sportman moeilijk mee heb.”

Over het weglopen in de rust van Heracles – PSV zegt de doelman zeer opmerkelijk: “Nee, ik heb geen excuses aangeboden voor dat weglopen. Het is gebeurd en ik heb dat niet goed gedaan, het is niet anders. Dat kun je met excuses niet uitwissen. Ik was zo enorm teleurgesteld en wilde op dat moment niet op die plek zijn. Of er in de winterstop nog iets gebeurt? Ik weet het niet, mijn zaakwaarnemer weet hoe ik erover denk. Dat ik niet op de bank wil zitten, is onderhand wel bekend. Ik zie wel wat er komt”, besluit de keeper.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here