Home Nieuws ‘Ik heb contact gehad met een goede bron bij PSV: Iedereen bij...

‘Ik heb contact gehad met een goede bron bij PSV: Iedereen bij PSV is blij dat Van Nistelrooij weg is’

45829
0

Weinig vleiende woorden voor Ruud van Nistelrooij bij Vandaag Inside.

Deze keer is de nationale mopperkont Johan Derksen slechts de brenger van de boodschap. De man die elke doordeweekse avond steevast iedereen met stemverheffingen en armgebaren uit weet te maken voor van alles en nog wat, heeft iemand bij PSV gesproken die weinig vleiende uitspraken over Ruud van Nistelrooij deed. Het is verre van chique een clubicoon zo te duiden maar de boodschapper wilde dit toch met Johan Derksen delen, wat zijn goed recht te noemen is.

Derksen neemt het nog op voor de opgestapte trainer, die er wel flink van langs krijgt in onderstaande video. Volgens de bron van Johan Derksen is het merendeel bij PSV opgelucht dat Ruud van Nistelrooij opgestapt is. Derksen vond het gedrag van Ruud van Nistelrooij als trainer van PSV wel acceptabel. ‘Ik heb me er niet aan gestoord, hij is ook een beginnende trainer’, begon Derksen.

“Ik heb vandaag contact gehad met een hele goede bron bij PSV, die ik nog ken uit het verleden”, onthult Derksen, die volledig achter de beslissing van de trainer staat. “Maar ik moet helaas wel mededelen dat iedereen bij PSV eigenlijk blij is dat hij weg is. Er is opluchting. Hij gedroeg zich alsof hij een toptrainer is.”

Onder andere de samenwerking met Fred Rutten, die van Nistelrooij er nota bene zelf bij wilde, zou volgens Derksen niet goed verlopen. “Die heeft hij helemaal links laten liggen. Die mocht naast hem zitten, maar daar deed hij verder niks mee”, vertelt hij. “De rest van de technische staf nam hij sowieso niet serieus.”

Ook in de communicatie met de spelers ging het allesbehalve soepel. “Hij had een beetje een nare, arrogante uitstraling, vonden ze daar. Hij werd Guardiola genoemd binnen de club, dat zegt genoeg over een beginnende trainer”, meent Derksen. PSV denkt dat dit het einde van de trainerscarrière van Van Nistelrooij was. “Ze verwachten bij PSV dat hij nooit meer aan een baan als trainer begint, omdat hij zich geen moment prettig gevoeld heeft”, aldus Derksen in onderstaande video, waarin nog meer details en opzienbarende uitspraken van de zogenaamde bron worden geopenbaard.


Vorig artikelBritse pers: Van Nistelrooij kandidaat-trainer bij Leicester City
Volgend artikelGewilde Braziliaanse aanvaller Sávio na één seizoen PSV terug naar Manchester City

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in