Home Nieuws ‘Ik droom ervan om samen met Götze, Dumfries en Max op het...

‘Ik droom ervan om samen met Götze, Dumfries en Max op het veld te staan’

965
0

Met de komst van Roger Schmidt naar Eindhoven, volgde in zijn kielzog ook een contingent Duitse spelers.

Een daarvan is Vincent Müller. De jonge derde doelman heeft zo zijn wensen doelen. De jongeling is afwisselend derde keeper bij het eerste elftal van PSV en de doelman van het beloftenelftal De Duitser weet al precies met welke spelers van PSV hij ooit op het veld wil staan.


Müller werd opgehaald bij Würzburger Kickers en leert nu bij Jong PSV. Daarnaast is Müller, afwisselend met Maxime Delanghe, derde keeper bij wedstrijden van het eerste elftal. “Op deze leeftijd moet je vlieguren maken. Ik kijk altijd erg uit naar wedstrijden met Jong PS”, zegt hij tegen PSV.nl.

Het grote doel is het eerste elftal. “Op dit moment droom ik ervan om samen met Mario Götze, Denzel Dumfries en Philipp Max op het veld te staan”, vertelt hij over zijn ‘dreamteam’ bij PSV. “Daarna bekijk ik het stap voor stap. Uiteindelijk wil je altijd voor het beste team in de beste competitie spelen.”

Müller komt steeds dichterbij want tot nog toe zat de Duitser zeven keer op de bank bij een wedstrijd van het eerste elftal en verdedigde hij acht maal het doel van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.