Home Nieuws Stevens houdt vertrouwen maar wijst wel naar Mario Götze: ‘Ik denk niet...

Stevens houdt vertrouwen maar wijst wel naar Mario Götze: ‘Ik denk niet dat Schmidt alleen van data uitgaat’

10126
0

Huub Stevens blijft pal achter de keuzes van Roger Schmidt staan.

De Duitse trainer heeft in zijn tweede seizoen in Eindhoven steeds minder medestanders en dat is deels te verklaren door onnavolgbaar wisselbeleid. De oud PSV’er ziet in ieder geval voldoende aanknopingspunten voor PSV en Roger Schmidt en vindt ook dat de ploeg er ten op zichte van vorig seizoen op vooruit is gegaan.

Op de vraag van Hans Kraaij of Schmidt ook zijn gevoel eens wat vaker moet volgen en niet alleen naar data moeten kijken, is Stevens het gedeeltelijk eens. Supporters en seizoenkaarthouders hebben immeers recht om de beste spelers te zien spelen, stelt Kraaij tegen Stevens, die de ESPN analist daarin gelijk geeft.

Stevens staat pal achter de keuzes van Roger Schmidt en vindt dat er geen man overboord is voor PSV. De Limburger vindt dat Schmidt goede en professionele keuzes maakt.

Wel stelt Stevens vast dat er meer verwacht kan en mag worden van Mario Götze. Stevens vindt dat als Götze daadwerkelijk topfit is, er meer verwacht kan worden van de Duitse wereldkampioen. Stevens vindt dat PSV Mario Götze meer in stelling moet brengen en meer moet betrekken bij het spel en het verdelen van het spel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here