Home Nieuws ‘Ik denk dat ze bij Ajax onder de indruk zijn van PSV’

‘Ik denk dat ze bij Ajax onder de indruk zijn van PSV’

14
0

VI sprak rond de wedstrijd jong Ajax tegen jong PSV een aantal Ajax prominenten. PSV heeft indruk gemaakt in Amsterdam, zoveel is duidelijk. 

“Ik denk dat ze helemaal onder de indruk zijn van PSV. Die spelen goed, doen het goed in de competitie en verdedigend staat het een stuk beter dan vorig jaar”, zegt John Bosman tegen Voetbal International. “Knap. Tegen Atlético moet je toch van goeden huize komen om het penalty’s te laten worden”, vindt ook Simon Tahamata, jeugdtrainer van Ajax.

David Endt, oud-teammanager, maakt zich geen zorgen. “Deze wedstrijden ontsnappen aan elke logica. Als je kijkt naar PSV hoe ze hebben gespeeld tegen Atlético denk je: ja dat is misschien een maatje te groot voor het huidige Ajax. Maar PSV speelt niet altijd zo. In zo’n wedstrijd komen er extra krachten in je naar boven. Het is één van de cruciale wedstrijden dit seizoen. Ik denk uiteindelijk niet dé beslissende partij.”

Bosman denkt dat Ajax het initiatief gaat pakken. “PSV vindt een gelijkspel prima denk ik. In het begin is het even afwachten, maar dan probeert Ajax toch wel de aanval te vinden en op zoek te gaan naar die goal. Ajax speelt altijd om te winnen”, zegt Bosman enigszins kortzichtig. Tahamata: “Als wij onze vorm meepakken en een beetje geluk hebben, kunnen we winnen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here