Home Nieuws ‘Ik denk dat PSV langzaam op weg is naar eindelijk weer een...

‘Ik denk dat PSV langzaam op weg is naar eindelijk weer een landskampioenschap’

822
0

De beide PSV-iconen Willy en René van de Kerkhof hebben een goed en positief gevoel over de komende weken. PSV heet een stevig programma te hebben maar staat vooralsnog fier aan kop van de ranglijst van de Eredivisie.

De beide broers uit Helmond zijn zelfs van mening dat dat ook niet meer gaat veranderen de rest van het lopende seizoen. Willy en René van de Kerkhof zijn van mening dat PSV goede stappen zet richting de eerste landstitel sinds 2018.

Met name Willy van de Kerkhof heeft het gevoel dat PSV op weg is naar het eerste landskampioenschap sinds 6 jaar. De competitiewedstrijden tegen achtereenvolgens FC Twente, Feyenoord, sc Heerenveen en AZ kunnen PSV in een zetel op weg naar de felbegeerde landstitel zetten.

Komende zaterdag wacht de uitbeurt in Enschede, waar voetbalminnend Nederland al weken naar uitkijkt. PSV gaat op bezoek in de Grolschveste en zou uitstekende zaken doen door daar gewoon te winnen. Hoe kijken de beide broers naar die wedstrijd in Enschede?

“De eerste échte krachtmeting voor PSV in de competitie”, zegt Van de Kerkhof tegen Omroep Brabant. “Ik ben reuze benieuwd en denk dat het een heel lastige wedstrijd gaat worden, tussen twee goed voetballende ploegen.”

De broers weten ook dat PSV meer kwaliteit heeft en denken dat PSV de drie punten mee naar Eindhoven zal gaan nemen. “Ik denk toch dat PSV wel iets verder is dan Twente. Maar dat neemt niet weg dat het niet de minste wedstrijd is. Ik verwacht een kleine overwinning voor PSV. Het is een serieuze kraker in de Eredivisie”, klinkt het vastberaden.

FC Twente hield eerdere de punten tegen Feyenoord al in huis. Met een zege op Twente kan de ploeg van trainer Peter Bosz weer een belangrijke stap zetten richting de wintertitel in de Eredivisie. “Zeker, hierna speel je tegen Feyenoord en AZ. Het wordt een leuke maand! Ik denk dat PSV langzaam op weg is naar eindelijk weer een landskampioenschap”, aldus de voetbaltweeling uit Helmond.


Vorig artikelPSV aast op transfer zeventienjarig Zuid-Amerikaans toptalent
Volgend artikelBasisplaats of rust voor Joey Veerman? ‘Kan je Veerman sparen tegen FC Twente lijkt de vraag bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in