Home Nieuws ‘Ik denk dat PSV gewoon vijftig miljoen vraagt voor Bergwijn’

‘Ik denk dat PSV gewoon vijftig miljoen vraagt voor Bergwijn’

56
0

PSV en Ajax lijken zich komende weken schrap te gaan zitten rond Steven Bergwijn. De buitenspeler is onderwerp van gesprek geworden bij analisten en vrijwel alle media.

Zo ook bij FOX Sports. “Het is niet iets dat heel vaak is gebeurd de laatste jaren, of misschien wel nooit”, zegt Kwakman. “Want dit gaat om een enorm bedrag en een van de beste spelers van PSV. Het is wel vaker gezegd dat Ajax dit moet doen en nu lijkt het te gebeuren. Ik snap wel dat ze voor die positie aan de flanken versterking zoeken. Ziyech zal wel weggaan en ze hebben daar niet zo veel keuze.”

Ook Kraay denkt dat er iets speelt rond Bergwijn. “Ze schrijven dat niet zomaar in De Telegraaf. Ze hebben ook de zaakwaarnemer van Bergwijn, Fulco van Kooperen, gesproken.” De analist zag dat PSV razendsnel reageerde. “Bij PSV reageren ze niet zo snel, hebben ze geen lange tenen. Maar vandaag was het binnen tien minuten: nee. Die gaan ervoor liggen alsof ze Fort Knox moeten bewaken. Het is een beetje Bayern München policy. Alles wat net onder je staat, haal je weg.”

“Ik denk dat PSV gewoon vijftig miljoen vraagt voor Bergwijn aan Ajax”, vervolgt Kraay. Dat moet Ajax volgens Kwakman nooit betalen. “Nee natuurlijk niet. Dan ligt het eraan wat Bergwijn wil. Als hij echt zijn zinnen erop zet, dan kun je dat niet maken naar zo’n jongen. Ik heb het gevoel dat het nog niet is afgelopen. Het lijkt mij wel serieus, zeker als de zaakwaarnemer het bevestigt.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here