Home Nieuws ‘Ik denk al twee, drie jaar dat het mijn seizoen wordt’

‘Ik denk al twee, drie jaar dat het mijn seizoen wordt’

21
0

PSV heeft het trainingskamp in Zwitserland weer achter de rug en maakt zich op voor de eerste belangrijke wedstrijd van het seizoen; de Europa League voorronde. PSV en Cocu willen niets aan het toeval overlaten om het vorige seizoen definitief te doen vergeten en met nieuw elan weer prestaties te gaan leveren.

Zo was de voorbereiding in Zwitserland in ieder geval optimaal te noemen. Er waren maar liefst 17 stafleden aanwezig om alles in goede banen te leiden rondom het eerste elftal, schrijft VI. Jorrit Hendrix zag het allemaal tevreden aan en zag zijn PSV de eerste wedstrijd op Zwitserse bodem met 1-0 van FC Sion winnen.

Hendrix wil Guardado doen vergeten. ‘Ik hoop dat het zo uitpakt’, zegt de middenvelder. ‘Natuurlijk moet ik er straks staan, maar ik denk al twee, drie jaar dat het mijn seizoen wordt. Soms doet de kans zich voor en soms moet je toch nog even wachten. Maar het is mooi dat de trainers en clubleiding uitspreken dat er ruimte voor me wordt gemaakt. Ik hoop dat het gaat zoals zij zeggen. Ik zal er in elk geval alles aan doen. Het moet sowieso het seizoen van de revanche worden voor ons. Vorig seizoen was teleurstellend, hopelijk kunnen we daar van leren en de zaken recht zetten.’

Hendrix zal op het middenveld voor het nodige gif en wat agressie moeten zorgen. Kan Hendrix die rol al invullen? Tegen Sion laat de Limburger zich zeker wel gelden in duels met de fysiek sterke Zwitsers. ‘Of tegenstanders groot of sterk zijn, zegt me helemaal niks. Het gaat om het balletje, hoe je die rond laat gaan en hoe je die weglegt. Ik ben tevreden over hoe het hier gaat. Ik voel me goed. Ik ben topfit, maar dat ben ik altijd in de voorbereiding. Ik heb het alleen niet altijd kunnen doortrekken tot het eind van het seizoen. Dat moet nu maar eens wel gebeuren.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here