Home Nieuws ‘Ik ben ontzettend goed opgevangen door het team’

‘Ik ben ontzettend goed opgevangen door het team’

17
0

PSV heeft dit seizoen de beschikking over een echte linksback. Althans een linksbenige speler voor de positie van linksback.

José Angeliño, deze zomer overgekomen van Manchester City, houdt echter wel van aanvallen. De jonge Spanjaard voelt zich op zijn plek bij PSV en kijkt uit naar de start van het seizoen.

Angeliño voelt zich sinds dag één welkom bij PSV. “Ik ben ontzettend goed opgevangen door het team. We hebben een leuke groep en dat maakt het eenvoudig om je weg te vinden”, vertelt de Spanjaard op de clubsite van PSV. Angeliño werd het afgelopen seizoen door Manchester City verhuurd aan NAC Breda. Daar maakte hij zoveel indruk dat PSV hem voor ongeveer vijf miljoen euro overnam.

Het verschil tussen NAC Breda en PSV is groot, merkt Angeliño. “Dit jaar moet ik de competitie winnen. Die druk is compleet anders. Sowieso is alles hier compleet anders dan bij bijvoorbeeld NAC Breda. Dan bedoel ik niet alleen de club, maar ook alles er omheen. In alle opzichten is PSV enorm professioneel. Ik verheugd me enorm op de wedstrijden. Hopelijk kunnen we het seizoen goed beginnen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here