Home Nieuws ‘Ik ben helemaal nog niet bezig met Everton’

‘Ik ben helemaal nog niet bezig met Everton’

17
0

Marcel Brands treedt over enkele weken in dienst van Everton Football Club. PSV kan nog een krappe twee weken gebruik maken van de diensten van Brands.

Dit betekent volgens de directeur niet dat hij al met Everton bezig is.”Vraag het maar aan mijn secretaresses, de komende weken heb ik nog helemaal geen tijd voor Everton”, zegt Brands tegen De Telegraaf. “We weten wat we als PSV zijnde willen en van plan zijn. Natuurlijk kom je onderweg weleens op een kruispunt en kan je dan links- of rechtsaf. Na 1 juni zullen anderen die keuze moeten maken.”

Brands ziet op tegen het afscheid bij PSV. “De mensen hier hebben mijn openhartigheid nooit beschaamd. Daar moet je in de voetballerij heel zuinig op zijn. Samen met mijn collega’s hebben we de supporters hier trots gemaakt. Dat hopen we bij Everton ook te bereiken.”

Eventuele aankopen voor de Engelse club heeft Brands nog niet in het vizier. “Man, ik heb hier nog zoveel op mijn bordje. Misschien ben ik te ambitieus, maar ik hoop dat voor 1 juni allemaal af te ronden. En gelukkig zijn bijvoorbeeld Phillip en John nauw aangelijnd.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here