Home Nieuws ‘Ik ben blij en trots dat ik de nieuwe trainer van PSV...

‘Ik ben blij en trots dat ik de nieuwe trainer van PSV ben’

46
0

In geprek met De Telegraaf heeft Mark van Bommel een eerste reactie gegeven op zijn benoeming als hoofdtrainer van PSV.

“Ik ben blij en trots dat ik de nieuwe trainer van PSV ben,” geeft Van Bommel aan. “Ik ben de Australische bond dankbaar, dat ze de ruimte hebben geboden om het al bekend te maken. ’Geen probleem’, zei de bondsvoorzitter daarover. Hij maakte er wel een grap bij over Spanje.”

Van Bommel wilde er verder niet meer over kwijt. “Uit respect voor de Australische bond wil ik er nu verder niet te veel over kwijt. We zitten in een WK en daar moet de focus op liggen. De rest komt later,” aldus de nieuwe trainer van PSV.

Op moment als Australië is uitgeschakeld op het WK keert hij direct terug in Eindhoven, waardoor een vakantie er dit jaar niet in zit. “Dat geeft niets. Dat komt later wel weer,” zegt Van Bommel daarover.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here