Home Nieuws ‘Ik begrijp de keuzes van de bondscoach soms niet’

‘Ik begrijp de keuzes van de bondscoach soms niet’

15
0

Net zoals zoveel Nederlanders heeft Erik Pieters heeft ook weinig begrip voor de keuzes van Danny Blind. Pieters verwacht immers al tijden een uitnodiging voor Oranje en stond inmiddels alweer twee jaar geleden voor het laatst op het veld voor Oranje.

De linksback presteert regelmatig maar mist de echte klasse om internationaal overeind te kunnen blijven. Pieters is toch realistisch en verwacht dat een nieuwe interland nog even op zich laat wachten. De verdediger van Stoke City zegt dat het duidelijk is dat hij niet in de plannen van bondscoach Danny Blind voorkomt. Of ik bij de selectie zit, is aan de bondscoach”, aldus de 28-jarige Pieters tegen de Stoke Sentinel. ‘Het is niet mijn keuze, maar het is duidelijk dat ik niet in zijn plannen voorkom.’
De linksback ziet Daley Blind, Jetro Willems en Patrick van Aanholt voor hem in de pikorde. ,,Maar ik blijf mijn best doen. Om eerlijk te zijn snap ik de keuzes van de bondscoach niet altijd, maar ik kan niet meer doen dan goede duels spelen voor Stoke.”Facebook Comments