Home Nieuws Analisten krijgen geen gelijk, Ihattaren vindt toch nieuwe club en kiest voor...

Analisten krijgen geen gelijk, Ihattaren vindt toch nieuwe club en kiest voor financiële zekerheid

5840
0

Mo Ihattaren blijft verrassen. De middenvelder is sinds 2021, precies twee jaar geleden, toe aan zijn vijfde club.

Er gloort namelijk een nieuw miljoenencontract voor de gevallen middenvelder. Mo Ihattaren is en blijft een begenadigd maar evenzeer een waardeloze voetballer, die in niets enige topsportmentaliteit in zich heeft. Ihattaren haalt zonder te voetballen de headlines, wat op die leeftijd een werkelijk unieke prestatie te noemen is.

Mo Ihattaren heeft klaarblijkelijk net zoveel talent en/of aanleg om keer op keer in de problemen te geraken als dat hij talent bezit om de top van het Europese voetbal te bestormen. Dat laatste is overigens faliekant mislukt. Inmiddels is de getalenteerde middenvelder toe aan zijn vijfde club in twee jaar, waarvan drie buitenlandse clubs.

De meeste grote dan wel goede voetballers trekken rond het dertigste levensjaar richting de Turkse competitie maar Mo Ihattaren trekt reeds op 21-jarige leeftijd naar Turkije om aldaar zijn persoonlijke financiële situatie op orde te brengen. Want het is financieel bezien wel stevig raak voor Mo Ihattaren. De jonge Utrechter begeeft zich van probleem naar probleem en daar hoort inmiddels ook beslaglegging bij.

Zo komt de jonge Utrechter op één dag omwille van twee verschillende nieuwsfeiten in het nieuws. Een nieuw 4-jarig contract bij de Turkse promovendus Samsunspor, alsmede een beslaglegging op zijn huis in Vleuten. De Telegraaf meldde dinsdagavond dat er omwille van het niet betalen van diverse rekeningen beslag is gelegd op het huis van Ihattaren in Vleuten.

Waarschijnlijk heeft het één met het ander te maken want Mo Ihattaren blijkt een levensstijl te hebben die er voor zorgt dat er financiële problemen zijn ontstaan. En dus moet er weer gevoetbald gaan worden. In Turkije welteverstaan. De nog altijd maar 21-jarige middenvelder kwam afgelopen jaar diverse keren met politie en justitie in aanraking omwille van diverse verschillende delicten. Er zou ondertussen ook geen contact met zijn broers meer bestaan, meldt een insider.

Ihattaren is in ieder geval op weg naar de medische keuring bij de club die afgelopen seizoen wist te promoveren naar de hoogste Turkse klasse. Mocht het geheel doorgang gaan vinden snoert Ihattaren toch vele monden want de meeste analisten twijfelden afgelopen maanden openlijk aan het vervolg van zijn carrière. Ihattaren zou niet meer voetballen en zijn carrière zou voorbij zijn, viel aan menig tafel der analisten te beluisteren.

Woensdag staat de medisch keuring op de agenda bij de genoemde Turkse club. De middenvelder uit Utrecht, die volgens Gerald Vanenburg zo soms eens een balletje komt trappen bij een amateurclub waar Vanenburg zelf ook geregeld komt, maar ook weken niet komt opdagen, lijkt dus toch én alsnog hard weg naar een nieuw profcontract in de wereld van het professionele voetbal.

De meubelzaak in Amsterdam, waar een onbetaalde rekening van nog geen 3000 euro, tot gevolg heeft dat er beslag werd gelegd op de woning van de jonge Utrechter, zal het geheel met meer dan gemiddelde interesse volgen. Een nieuw profcontract voor vier seizoenen schept immers vele mogelijkheden, ook voor de eigenaar van de zaak waar onbetaalde meubels zijn afgenomen.


Vorig artikelNottingham Forest toch tevreden na nederlaag: ‘Ik ben echt heel erg enthousiast over PSV’
Volgend artikelPotentiële topverdediger in Brussel | PSV meldt zich bij Anderlecht en overweegt miljoenenbod

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in