Home Nieuws ‘Ihattaren wordt in Italië gezien als de nieuwe Memphis Depay’

‘Ihattaren wordt in Italië gezien als de nieuwe Memphis Depay’

1336
0

Mo Ihattaren is inmiddels officieel contractspeler van Juventus.

De club uit Turijn verhuurt Ihattaren meteen door aan Serie A club Sampdoria. In Italië en in de Italiaanse media zijn er veel positieve geluiden te horen rond de transfer van het toptalent naar Juventus. Zo wordt Ihattaren in Italië nog steeds gezien als een absoluut toptalent.


PSV reageerde dinsdag op de transfer met de volgende woorden: “We wensen Mohamed veel succes in Italië en hopen dat deze overstap zowel voor hem persoonlijk als voor zijn carrière goed uitpakt”, begon John de Jong.

“Mohamed heeft de afgelopen jaren hoogte- en dieptepunten gekend. Zijn debuut en eerste maanden bij de A-selectie waren veelbelovend. Door omstandigheden is er daarna niet uitgekomen wat er voetbaltechnisch bij Mo zeker in zit. Dat is ontzettend jammer, in de eerste plaats voor Mohamed zelf. We gunnen hem deze transfer en hopen dat hij erin slaagt zijn belofte in Italië in te lossen.”

De redactie van Telesport nam de Italiaanse krantenkoppen door en constateerde dat er nog steeds hoog wordt opgegeven van Ihattaren “Ihattaren wordt in Italië gezien als de nieuwe Memphis Depay en geroemd om zijn snelheid en superieure techniek. Het accent in de berichtgeving ligt op de ranglijst van meest veelbelovende jonge spelers uit 2019, waartoe ook de voetballer van PSV behoorde”, aldus de sportredactie van de Telegraaf.