Home Nieuws Ihattaren weigert interview na afloop van PSV – Heracles

Ihattaren weigert interview na afloop van PSV – Heracles

810
0

Slechts negentien jaar oud en weinig presteren.

Dat is een korte als even eenduidige omschrijving van hoe de vlag erbij hangt voor Mo Ihattaren. De PSV tiener maakt vele tongen los en dat is bepaald niet door prestaties.


Zondagmiddag was het opnieuw raak. Zowel in letterlijke als in figuurlijke zin want met zijn rake treffer kon Ihattaren weer eens opgelucht adem halen en zijn talent omarmen in de vorm van een prachtige goal.

Meteen na zijn doelpunt keerde het tij weer naar de negatieve kant want Ihattaren had een boodschap voor de kijkers. En daarmee was Mohamed Ihattaren wederom het gesprek van de dag.

Dat volgde hij na afloop op door ook daar weer in een negatieve rol acte de presence te geven. De middenvelder wilde namelijk geen uitleg geven waar het ‘niemand kan mij kapot krijgen’ vandaan kwam. Alsof er mensen en/of fans zijn die Ihattaren kapot willen krijgen. Het snijdt allemaal weinig hout wat Ihattaren laat zien en daarmee is het des te verwonderlijker dat ook zijn directe omgeving weinig grip op de middenvelder lijkt te hebben.

NOS-verslaggever Arman Avsaroglu meldde na afloop vanuit het Philips Stadion via Twitter namelijk dat Ihattaren geweigerd heeft om een interview te geven. En daarmee heeft Ihattaren opnieuw gespreksstof gecreëerd, die los staan van sportieve prestaties.