Home Nieuws Ihattaren verlegt provocaties van PSV naar Oranje en verwijdert foto’s

Ihattaren verlegt provocaties van PSV naar Oranje en verwijdert foto’s

4195
0

Mohamed Ihattaren lijkt continue de aandacht naar zich te willen toetrekken. Met name op sociale media is het een welhaast dagelijks ritueel geworden.

De jonge middenvelder staat steeds in de spotlights maar niet omwille van zijn voetballende kwaliteiten. Nu de jonge tiener niet in beeld is bij de Oranje elftallen lijkt hij op provocatie pad te zijn.


Ihattaren weet zelf ook dat de schijnwerpers op hem gericht zijn en daar lijkt hij een slaatje uit te slaan. Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi hem niet heeft meegenomen naar het EK O21 in Hongarije en dat heeft tot gevolg dat Ihattaren alle foto’s waarin hij in een Oranje-shirt te zien is, verwijderd heeft van zijn Instagram-pagina.

Ook in Marokko is het nieuws geworden. In het voetbalgekke land wordt Ihattaren op de voet gevolgd. Het zou volgens de Marokkaanse site Lions de l’Atlas gaan om acht Oranje foto’s.

Het voedt de geruchten dat Ihattaren serieus nadenkt over zijn interlandcarrière bij het Nederlands elftal en een switch weet te overwegen. In Marokko gaat men ervan uit dat Ihattaren niet meer uitgaat van een interlandcarrière bij Oranje.

Hij reageerde afgelopen zondag onder een post van AZ-aanvaller en ex PSV’er Zakaria Aboukhlal, die na de overwinning op PSV liet weten zich spoedig bij Marokko te melden. ‘S…’, reageerde Ihattaren daar weer op.

Het voetbalgekke Marokko denkt te weten dat hij ‘soon’ bedoelde, waarop Aboukhlal reageerde met een stilzwijgende emoji en de vlag van Marokko. Het voedt nieuwe geruchten en speculaties maar bovenal heeft het er alle schijn van dat Ihattaren de provocaties van PSV met foto’s en likes weet te verleggen naar Oranje.