Home Nieuws Ihattaren trekt zich nergens iets van aan en liked post van AZ...

Ihattaren trekt zich nergens iets van aan en liked post van AZ speler na overwinning op PSV

1779
0

Mo Ihatteren lijkt zich op de provocerende weg te bevinden om een splijtzwam tussen hem en PSV te creëren.

Het gaat al wekenlang om het gedrag van de jongeling, die te pas en te onpas voor onrust zorgt. Menig PSV fan voelt zich inmiddels geprovoceerd en daarom zette de groepering Lightown Madness een verklaring op de sociale media kanalen waarin Ihattaren werd opgeroepen normaal gedrag te vertonen.


Zondagmiddag was het weer zover. Ihattaren mocht vier minuten invallen en blijkbaar schoot dat de tiener in het verkeerde keelgat. Na de wedstrijd ging Ihattaren weer verder met lichtelijk ‘provoceren’. Nadat eerder diverse spelers van andere clubs al ‘likes’ mochten ontvangen op ongepaste momenten, was het zondag Aboukhlal die een ‘like’ mocht ontvangen.

‘Een belangrijke overwinning’, zette Aboukhlal op Instagram, gevolgd door de boodschap dat hij klaar is voor de interlandperiode met Marokko. Ihattaren reageert met twee hartjes. Het gevolg is dat analisten er ook weer een mening over vormen. Pierre van Hooijdonk zei bij Studio Voetbal dat de reactie van Ihattaren te maken heeft met zijn korte invalbeurt.

“Het is niet de eerste keer. Hij is natuurlijk gewoon over de zeik”, aldus Van Hooijdonk. Theo Janssen denkt er het zijne van en wil er niet te veel achter zoeken. “En terecht misschien ook wel. We kunnen er nu wel heel veel aandacht aan geven, maar hij heeft twee hartjes gestuurd. Ja, prima. Laat hem de volgende keer drie hartjes sturen. Misschien zijn Ihattaren en Aboukhlal gewoon vrienden.”