Home Nieuws Ihattaren stelt zich voor aan Sampdoria achterban: ‘Ik wil iedereen laten zien...

Ihattaren stelt zich voor aan Sampdoria achterban: ‘Ik wil iedereen laten zien wie Mo is’

5391
0

Mo Ihattaren maakt inmiddels enkele dagen deel uit van de Sampdoria familie. Op het clubkanaal van de club uit Genua stelt Ihattaren zich voor.

‘Ik ben blij dat ik hier ben. Ik hoop dat ik hier een goede tijd zal hebben en dat ik de fans kan laten zien wat ik kan. Ik wil iedereen laten zien wie Mohamed is. We willen veel wedstrijden winnen en goed voetbal spelen’, stak Ihattaren van wal.


Ihattaren richtte zich ook tot de voorzitter van de club aan de Itiliaanse Riviera, Massimo Ferrero. ‘Hij heeft me de kans gegeven om naar deze prachtige club te komen en heeft het allemaal geregeld met Juventus.’

Ihattaren lijkt voornemens successen te gaan boeken bij zijn tijdelijke werkgever. ‘Dat de stad aan zee ligt en dat dit een prachtige, grote club is. Veel spelers met een verleden in Nederland spelen hier. Ik ken veel ex-spelers van Sampdoria, zoals Ruud Gullit.’

De middenvelder kreeg de vraag voorgelegd wat voor speler hij precies is. ‘Ik ben een technische speler met een goed schot en een goede pass. Ik zie het spelletje, ik zie alles snel. Dat is een van mijn wapens. De Serie A is een goede competitie met een hoop goede teams. Het is een andere competitie dan de Eredivisie, dus ik zal me moeten bewijzen. Ik wil veel wedstrijden gaan winnen voor jullie. We gaan elke wedstrijd laten zien hoe goed we zijn en doen alles voor jullie, voor de club’, aldus Mo Ihattaren in het interview op zijn eerste werkdag bij Juventus.