Home Nieuws ‘Ihattaren schijnt in Eindhoven te verblijven, ook Raiola kan hem niet bereiken’

‘Ihattaren schijnt in Eindhoven te verblijven, ook Raiola kan hem niet bereiken’

7567
0

De situatie rond Mo Ihattaren lijkt met de dag gecompliceerder te worden. De jonge Utrechter is tegen wil en dank onderwerp van gesprek in Nederland en in Italie.

Er doen inmiddels allerlei geruchten de ronde over een vermeende depressie. De jonge Utrecht lijkt zich in een lastige fase van zijn nog jonge leven te bevinden. Zelfs de mensen uit zijn directe omgeving lijken niet te weten waar hij zich momenteel weet te bevinden.

In Italiaanse media verschijnen berichten over een aanhoudende depressie, die trainen bij Sampdoria in Genua onmogelijk zouden maken. De kranten in Italie berichten veelvuldig over het ‘Nederlandse toptalent’, al kan niemand er een precieze vinger op leggen. De situatie rond Mo Ihattaren lijkt met de week schrijnender te worden en dat is een droevige constatering.

Ondertussen denkt Henk Spaan meer te weten. De journalist van het Parool lijkt meer informatie te hebben over de verblijfplaats van Ihattaren. De jonge middenvelder zou zich niet in woonplaats Utrecht begeven maar in Eindhoven. Ook is er geen contact tussen zaakwaarnemer Raiola en Ihattaren, weet Spaan te melden.

“Raiola kan hem niet bereiken. Hij wil zijn oudste broer niet zien. Mo schijnt in Eindhoven te verblijven bij zijn schoonfamilie en niet meer te trainen”, begint Spaan. “Het zou lullig zijn om Raiola de schuld van deze depressie te geven.”, schrijft Spaan in Het Parool.

De journalist gaat verder: “Maar het gesol met Ihattaren – die onlangs nog zeker wist voor Monaco te gaan voetballen, daar ook naartoe was gevlogen vanuit Eindhoven, om vervolgens in Genua als huurling te belanden bij een club die hij na Juventus en Monaco als ‘klein’ zal hebben ervaren – is deerniswekkend.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here