Home Nieuws Ihattaren over speelwijze PSV in Amsterdam: ‘Ik kom hier om lekker te...

Ihattaren over speelwijze PSV in Amsterdam: ‘Ik kom hier om lekker te voetballen’

622
0

Is Mo Ihattaren weer terug op zijn oude niveau of moet de aanvallende middenvelder nog vele stappen voorwaarts maken?

Met de fitheid van het toptalent zit het inmiddels wel goed. We zien Ihattaren zelden meer voorovergebogen van vermoeidheid na een loopactie of meerdere fysieke duels. Maar zijn spel moet en kan beter gezien de aanwezige kwaliteiten.


Ihattaren mocht dit seizoen pas zes keer de negentig minuten volmaken van Schmidt. Het achttienjarige toptalent, die deze week 19 jaar oud gaat worden, had gehoopt tegen Ajax de wedstrijd uit te spelen. Het mocht niet zo zijn.

“Ik heb mijn draai weer gevonden en zat lekker in de wedstrijd. Ik had het gevoel dat ik misschien nog het verschil had kunnen maken. Er hoeft maar één keer een bal goed te vallen. Als je hem lekker raakt en je maakt de 2-2, dan ben je weer helemaal het mannetje”, zei Ihattaren. “Maar goed, het is de keuze van de trainer.”

Ihattaren kon na afloop niet anders dan beamen dat PSV in de eerste 35 minuten erg zwak speelde in Amsterdam. “Ik kom hier om lekker te voetballen, maar we liepen alleen maar achteruit en verloren alle duels”, zei Ihattaren. “Na rust durfden we wel, maar dat moeten we de hele wedstrijd laten zien.”


Facebook Comments