Home Nieuws Ihattaren op de weg terug: ‘Ik ben deze trainer heel dankbaar’

Ihattaren op de weg terug: ‘Ik ben deze trainer heel dankbaar’

4677
0

Mohamed Ihattaren lijkt nog niet in zijn beste doen maar is aardig op de weg terug, zo bleek ook in Heerenveen.

De middenvelder voetbalde weer makkelijk mee maar moet links en rechts nog wat kracht en vertrouwen terugwinnen.


Ihattaren had naar eigen zeggen in ieder geval kippenvel op zijn armen bij zijn terugkeer als basisspeler. De band tussen Ihattaren en Roger Schmidt is erg goed, zo blijkt uit de woorden van de middenvelder. De buitenwacht dacht daar duidelijk anders over.

“Ik kom natuurlijk uit een zware periode met veel ups en downs. Ik ben blij dat de trainer gewoon weer vertrouwen in mij heeft en dat ik weer minuten kan maken”, zei Ihattaren na afloop van het duel met Heerenveen tegen FOX Sports.

“Voor mij was dit wel belangrijk. Ik was er een tijdje niet”, vervolgde Ihattaren, die volgens afspraak na 58 minuten gewisseld werd voor Jorrit Hendrix. “Ik ben blij dat de trainer me op het rechte pad heeft weten te houden.”

Ihattaren werkt elke dag aan zijn fysieke gesteldheid met conditietrainer Yann-Benjamin Kugel. “Ook buiten de groep om. We moeten terug naar de oude Mo. Ik ben heel erg blij met de hulp die ik van hem krijg.”

“Ik voel me echt fit. Als je nu op mijn buik slaat, voel je alleen maar blokken. Ik had kippenvel dat ik vandaag weer mocht beginnen. De oude Mo komt heel snel terug. Vandaag voelde ik het al een beetje.”

Eind november voelde Ihattaren zich uitgeput en hield Schmidt hem twee weken buiten de selectie. Hij trainde individueel om aan zijn conditie te werken.

“Ik ben op de goede weg en daar ben ik blij mee”, aldus Ihattaren. “Ik ben vrolijk en gezond. Ik voel me fitter en fitter worden en voel me bijna weer de oude. Nu is het een kwestie van minuten maken en laten zien dat ik er nog steeds ben.”


Facebook Comments