Home Nieuws Ihattaren blikt terug op moeilijke periode: ‘Het voelde alsof we met zijn...

Ihattaren blikt terug op moeilijke periode: ‘Het voelde alsof we met zijn allen één familie waren’

2624
2

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Mohamed Ihattaren aan het nog steeds erg moeilijk te hebben met het overlijden van zijn vader.

De openhartige Ihattaren blikt terug op die moeilijke periode. “Af en toe ben ik gewoon op. Fysiek en in mijn hoofd. Ik kom soms moeilijk in slaap, dan blijf ik er maar aan denken. Het heeft grote invloed op me”, aldus Ihattaren. “Wat ik heb laten zien, is dus eigenlijk nog niks. Het kan en moet veel beter. Als ik helemaal goed in mijn vel zit, kan ik de Eredivisie omver blazen.”

Zijn vader overleed op de dag van de thuiswedstrijd tegen VVV. De middenvelder zag vanuit huis alle steunbetuigingen. “Wat mensen bij de club, spelers en supporters in die week voor mij gedaan hebben, was zo mooi, daar ben ik ze heel dankbaar voor”, zo geeft hij aan. “Er sprak zoveel respect uit, het voelde alsof we met zijn allen één familie waren. Dat vond ik het allermooiste, voetbal is maar bijzaak.”

Ihattaren had het ook zwaar met het ontslag van Mark van Bommel. “Kijk: Ik vind Ernest Faber ook een topper, ik ken hem al van de jeugd en kan heel goed met hem, maar Van Bommel is de trainer die me op mijn zestiende liet debuteren. Voor mij is en blijft hij belangrijk. Ik ben hem heel dankbaar voor de kans die hij me geboden heeft en wat hij me geleerd heeft. Door Van Bommel ben ik anders over voetbal gaan denken. Het draait niet alleen om talent, maar juist om werken en extra investeren. Toen dat kwartje bij me gevallen was, ging ik soms om acht uur ’s ochtends naar de club om extra meters te maken. Ik hoop dat ik nog de kans krijg om met hem te werken.”


Facebook Comments

2 REACTIES

  1. Man stop nou eens met die jank artikels, van Bommel had 2 van zijn laatste 11 wedstrijden gewonnen. Dat zijn cijfers voor een club als RKC, niet voor onze mooie club. Als je dan blijft beweren dat je team goed voetbalt en ondertussen elke wedstrijd Sadilek blijft opstellen op linksback én de helft van het team samen met de directie een hekel aan je heeft dan is het tijd om te gaan, clubicoon of niet. Zijn we de vernederende wedstrijden tegen Linz en Sporting vergeten? Ik heb PSV nog nooit zo machteloos gezien en dat valt de coach ook deels aan te rekenen. Oh ja en wat te denken van het beginnen met drie verdedigende middenvelders in Amsterdam volgend jaar. Het hele gedoe met Zoet bewijst nou ook niet dat Mark over enige communicatief vermogen beschikt, dus is het alleen maar logisch geweest om er iemand anders neer te zetten. Houdoe en bedankt mark.

  2. Wat een walgelijke titel, wordt op deze manier gesuggereerd dat bij het tijdperk van Bommel als een grote familie voelde voor Ihattaren terwijl dat over een totaal ander gedeelte in het artikel gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here