Home Nieuws Ihattaren blikt terug op moeilijke periode: ‘Het voelde alsof we met zijn...

Ihattaren blikt terug op moeilijke periode: ‘Het voelde alsof we met zijn allen één familie waren’

2666
0

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Mohamed Ihattaren aan het nog steeds erg moeilijk te hebben met het overlijden van zijn vader.

De openhartige Ihattaren blikt terug op die moeilijke periode. “Af en toe ben ik gewoon op. Fysiek en in mijn hoofd. Ik kom soms moeilijk in slaap, dan blijf ik er maar aan denken. Het heeft grote invloed op me”, aldus Ihattaren. “Wat ik heb laten zien, is dus eigenlijk nog niks. Het kan en moet veel beter. Als ik helemaal goed in mijn vel zit, kan ik de Eredivisie omver blazen.”


Zijn vader overleed op de dag van de thuiswedstrijd tegen VVV. De middenvelder zag vanuit huis alle steunbetuigingen. “Wat mensen bij de club, spelers en supporters in die week voor mij gedaan hebben, was zo mooi, daar ben ik ze heel dankbaar voor”, zo geeft hij aan. “Er sprak zoveel respect uit, het voelde alsof we met zijn allen één familie waren. Dat vond ik het allermooiste, voetbal is maar bijzaak.”

Ihattaren had het ook zwaar met het ontslag van Mark van Bommel. “Kijk: Ik vind Ernest Faber ook een topper, ik ken hem al van de jeugd en kan heel goed met hem, maar Van Bommel is de trainer die me op mijn zestiende liet debuteren. Voor mij is en blijft hij belangrijk. Ik ben hem heel dankbaar voor de kans die hij me geboden heeft en wat hij me geleerd heeft. Door Van Bommel ben ik anders over voetbal gaan denken. Het draait niet alleen om talent, maar juist om werken en extra investeren. Toen dat kwartje bij me gevallen was, ging ik soms om acht uur ’s ochtends naar de club om extra meters te maken. Ik hoop dat ik nog de kans krijg om met hem te werken.”


Facebook Comments