Home Nieuws Ihattaren lijkt beslissing interlandcarrière te willen uitstellen

Ihattaren lijkt beslissing interlandcarrière te willen uitstellen

23
0

Mohammed Ihattaren wordt niet alleen in Nederland bewierookt maar ook in Marokko is zijn naam inmiddels gevestigd.

Het heeft er ondertussen alle schijn van dat het toptalent zich wil focussen op slechts voetballen en ontwikkelen in plaats van een keuze maken voor de toekomst.

Ihattaren wordt ook al jarenlang gevolgd door de Marokkaanse voetbalbond. Marokko wil de jongeling overtuigen om voor dat land te gaan spelen. In Marokko wordt veel over de PSV jongeling gesproken. Mark Wotte, de Nederlandse bondscoach van Jong Marokko, noemt Ihattaren een ‘heel interessante speler’.

Ook de Franse bondscoach Hervé Renard van Marokko is zeer te spreken over Ihattaren. “Zijn reactie was: het is een fantastisch talent en hij zou zeer welkom zijn, maar het gaat niet eenvoudig worden”, vertelt Wotte aan De Telegraaf.

“In het geval van Ihattaren is het laatste wat ik ervan gehoord heb dat hij heeft aangegeven bij de Nederlandse jeugdploegen te willen blijven en nu geen definitieve beslissing te willen nemen”, deelt Wotte de stand van zaken. “Als een speler of iemand uit zijn omgeving zoiets aangeeft, gaan we hem niet elke dag bellen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here