Home Nieuws Ihattaren gaat niet voor transfer: ‘Ik wil bij PSV blijven en kampioen...

Ihattaren gaat niet voor transfer: ‘Ik wil bij PSV blijven en kampioen worden’

603
0

Mohamed Ihattaren kan in het nieuwe seizoen weleens de grote blikvanger van het nieuwe PSV gaan worden.

Het toptalent heeft in ieder geval een erg positieve boodschap voor alle PSV fans want de Utrechter wil zeker bij PSV blijven wat het komende seizoen aangaat. Dat spreekt hij uit tegenover de aanwezige media.

Daaruit kan ook worden geconcludeerd dat de middenvelder zakelijk uitstekend wordt begeleidt want de roep vanuit het buitenland lijkt aan de familie Ihattaren voorbij te gaan. Ihattaren heeft geen transferplannen deze zomer en blijft heel graag nog een seizoen in Eindhoven. Temeer omdat hij naar eigen zeggen ‘nog niks heeft laten zien’ bij PSV. Daarmee blijkt wel dat de jonge Utrechter uit het juiste hout is gesneden.

Ihattaren stond maandagmiddag na de eerste training van PSV de pers te woord. Gevraagd naar zijn toekomst, was het toptalent duidelijk. “Ik blijf sowieso nog een jaar bij PSV”, liet hij weten aan FOX Sports. “Ik heb hier nog niks laten zien, dus ik wil sowieso nog een jaar goed presteren. En dán kijken.”

Over zijn debuutseizoen was Ihattaren niet ontevreden. “Ik kan meer, ik wil meer. Dat moet er eerst uitkomen en dan moet het goedkomen, toch? Het was gewoon een kort seizoen. Ik heb veel gespeeld, maar kan er altijd meer uithalen. Voor mijn gevoel heb ik nog één vol seizoen nodig bij PSV om mezelf te laten zien.”

Eerder sprak Ihatarren al uit PSV de grootste transfersom ooit te willen opleveren en het clubrecord wenst te verbreken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here