Home Nieuws Ihattaren denkt niet aan overgang naar Manchester City

Ihattaren denkt niet aan overgang naar Manchester City

1687
0

Mohamed Ihattaren heeft voor zichzelf een duidelijk pad uitgestippeld wat zijn toekomst aangaat.

Het jonge toptalent van de club wordt niet warm of koud van de namen van de grote buitenlandse topclubs.


Ihattaren is niet onder de indruk van de hoge verwachtingen rond hem. De zeventienjarige spelmaker droomt zelfs al van deelname aan het EK 2020 met het Nederlands elftal.

Ihattaren merkt dat de lat hoger ligt. “Maar een elftal dragen zie ik niet als druk. Omdat ik weet dat ik het kan. Ik ben de nummer 10, moet scoren en belangrijk zijn. Zorgen dat we punten pakken, simpel”, zegt hij tegen het Voetbal International. De middenvelder kan naar eigen zeggen omgaan met de druk. “Complimenten zijn mooi, maar ooit komt er kritiek. Dat weet ik nu al, daar doe je niets aan.”

Ihattaren hoopt dat over twee maanden een volgende mijlpaal zich aandient. Dan speelt Oranje oefenduels met de Verenigde Staten en Spanje. De jongeling droomt inmiddels van het EK in eigen land. “Dat is spelen met de besten. Als ik daar mijn stempel ook kan drukken. Als ik me kan meten met de besten, dan weet je dat je klaar bent voor de volgende stap. Dan kan het snel gaan.”

Ihattaren is gevleid door de berichten over interesse van Manchester City maar het doet hem verder weinig. “Als je vroeg vertrekt, dan ben je een geldwolf. Daar denk ik ook aan. Als ik me op het EK nog niet mijn stempel kan drukken, is het beter om nog een jaar in de Eredivisie te blijven.”


Facebook Comments