Home Nieuws Ihattaren blikt nogmaals terug op 2020 en bedankt trainer en teamgenoten

Ihattaren blikt nogmaals terug op 2020 en bedankt trainer en teamgenoten

838
0

Mo Ihattaren heeft een roerig jaar achter de rug maar lijkt ook weer op weg terug naar zijn oude niveau.

In gesprek met Voetbal International blikt hij nog eens terug en wijst daarbij nogmaals naar alle hulp van zijn teamgenoten en de trainer.


“Ja, ik heb veel meegemaakt en veel flashbacks gehad. Ik zat even in een zwarte periode. Nu ben ik erdoor”, blikt Ihattaren in gesprek met Voetbal International terug op zijn mindere periode.

Het overlijden van zijn vader hakte er flink in, zo geeft hij aan. “Ik schaam me er niet voor. Het blijft een groot gemis. Het enige dat ik jammer vind, is dat ik het heb meegenomen in het voetbal. Dat had ik beter kunnen doen. Maar ik ben jong, ik mag fouten maken. Dag mag iedereen, we zijn allemaal mensen. Af en toe moet je een keer op je bek gaan. Al voelde dit niet helemaal zo.”

Ihattaren blikt vol goede moed voortuit naar 2021. “Ik ben God heel erg dankbaar en ik ben blij dat het nu is gebeurd en niet op mijn 24ste. Dat ik op tijd wakker ben geworden, dat ik nog een moeder heb en mijn broers die me kunnen helpen. We zijn mentaal sterk. En de trainer natuurlijk, de gehele staf. De tijd en de hulp die zij me hebben gegeven, en die ik nog steeds krijg, dat zal ik niet vergeten”, sluit hij af in gesprek met Voetbal International.


Facebook Comments Box